ZipZap breidt bitcoin-handel uit naar Nederland en België

ZipZap breidt haar handel in bitcoin uit naar 34 nieuwe landen, waaronder Nederland en België. Dit valt op te maken uit een bericht van NewsBTC, waarin wordt gesteld dat de payment processor onder meer betalingen is gaan ondersteunen van het Nederlandse iDeal en het Belgische MisterCash.

Wie gebruik wil maken van de service van ZipZap dient in te loggen op zipzapinc.com om daar een bestelling te plaatsen.  Dankzij een nieuwe partnerschap met PayZone zullen gebruikers vervolgens kunnen betalen via netwerken zoals SOFORT, SEPA, en, inderdaad, iDeal en MisterCash. ZipZap zal deze bitcoins zelf kopen bij een van de aangesloten Bitcoin-services, zoals Bittylicious, BuyBitcoin.sg of BIPS Market, en direct naar het Bitcoin-adres van de gebruiker versturen.

In het Verenigd Koninkrijk was het al eerder mogelijk om via ZipZap bitcoins te kopen, onder meer met contant geld.

Aanvulling: In een eerdere versie van dit artikel stond dat gebruikers van ZipZap zelf bij de aangesloten Bitcoin-services dienen in te loggen. Dit lijkt niet te kloppen; klanten kunnen voor de gehele bestelling uit de voeten op de website van ZipZap zelf.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *