Welkom op Coincourant!

Welkom op Coincourant, de digitale krant voor Bitcoin en aanverwante onderwerpen! Vanaf vandaag voorzien wij hier dagelijks in Nederlandstalige informatie over de cryptografische valuta.

Zoals jullie kunnen zien bestaat Coincourant uit twee hoofdonderdelen: nieuws en context. Het eerste spreekt voor zich; wij zullen voorzien in het laatste Bitcoin-nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast gaan we context bieden, dat in principe uit van alles kan bestaan. Denk daarbij aan achtergrondverhalen, columns, opiniestukken, interviews, en meer. Hoewel de marktwaarde van de cryptografische valuta daarbij interessant kan zijn, is dit voor ons geen primair punt van aandacht. Het bredere perspectief des te meer.

Wij stellen bij Coincourant niet alleen jullie bezoek, maar ook jullie hulp erg op prijs. Dus hebben jullie een nieuwtje, een verzoek, kritiek, of accepteert jullie (web)winkel voortaan Bitcoin? Laat het ons dan vooral weten via de Tip de redactie-knop onderaan de website, via redactie@coincourant.nl, via onze facebook- of twitterpagina’s, of neem contact op met een van de redacteurs. In principe zijn ook tekstbijdrages welkom, alhoewel wij natuurlijk niet kunnen garanderen dat we alles plaatsen.

Hopelijk tot ziens op coincourant.nl!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *