Video | Coinapult Locks

Coinapult was een vroege vogel in het Bitcoin-ecosysteem. Het bedrijf van bekend bitcoiner Erik Voorhees was in 2012 een van de eerste services die het ontvangen en – vooral – versturen van bitcoins makkelijker trachtte te maken door gebruik te maken van e-mail en andere bestaande communicatiemiddelen. De laatste tijd hoorden we echter niet meer zo veel van de onderneming uit Panama.

Tot nu. Vandaag heeft Coinapult een nieuwe service geïntroduceerd: Coinapult Locks. Daarmee is het mogelijk om bitcoin te gebruiken zonder last te hebben van de flinke volatiliteit van de cryptografische valuta: bitcoins kunnen bij Coinapult worden “vastgezet” tegen een vaste waarde in goud, zilver, dollars, euro’s of ponden. Wie dus voor honderd euro aan bitcoins bij het bedrijf “lockt”, kan er later weer honderd euro aan bitcoin vandaan halen. Ongeacht wat de bitcoin-koers in de tussentijd heeft gedaan.

Hoe dit achter de schermen precies werkt is ons op dit moment helaas niet helemaal duidelijk, maar zodra we daar mee over weten zullen we dat hier melden.

Hier in ieder geval de promotievideo van Coinapult Locks:

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: VIDEO

2 komentarze

  1. Dit betekent dat ze het risico accepteren van de volatiliteit, als er een opgaande lijn is dan is dit geen probleem.

  2. Dit is heel goed nieuws voor beleggers, en banken hebben geen smoes meer dat de bitcoin geen goed betaal middel is wegens zijn wisselnde value

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *