SendChat gaat berichten-app met crypto-integratie lanceren

De in Amsterdam gevestigde startup SendChat zal binnen enkele weken haar berichten-app lanceren. Met deze app moet het voor gebruikers gemakkelijk mogelijk worden om bitcoin en de speciale SendCoin naar vrienden en bekenden te versturen.

Het team achter SendChat bestaat uit Alejandro De La Torre, Fernando Torres, en Kjirstin Breure, en zegt zich ten doel te hebben gesteld het gebruik van bitcoin te willen vergroten in het domein van berichten-apps. “De complexiteit vormt voor veel mensen nog één van de belangrijkste belemmeringen om Bitcoin en cryptocurrency te gebruiken,” legt De La Torre uit. “Daarom hebben we besloten om dit probleem op te lossen door de beste manier te vinden voor een gemiddelde gebruiker om gemakkelijk bitcoin te verzenden en ontvangen van vrienden en familie, zonder al deze technische barricades.”

SendChat maakt gebruik van de berichten-app Telegram. Gebruikers van SendChat kunnen zodoende berichten sturen naar gebruikers van Telegram of andere berichten-apps die gebouwd zijn op Telegram. Wanneer een SendChat gebruiker besluit om een Telegram-gebruiker wat bitcoin of SendCoin te versturen, dan zal SendChat deze gebruiker bovendien automatisch een link toesturen om de SendChat app te downloaden.

SendChat zal binnen enkele dagen een private crowdsale lanceren voor SendCoin, de proof-of-stake coin die naast bitcoin in de berichten-app zit geïntegreerd. Een week later zal de crowdsale ook toegankelijk worden voor een groter publiek. Met deze verkoop hoopt het team achter SendChat de ontwikkeling van hun project te kunnen financieren.

SendChat geeft vrijdagavond een presentatie bij de opening van de Bitcoin Embassy Amsterdam, waar ook meer zal worden verteld over de crowdsale.

Bezoek voor meer informatie de website of de Bitcointalk-thread van SendChat.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *