PvdA: Bitcoin moet onder strenger financieel toezicht vallen

Bitcoin moet als het aan de PvdA ligt onder strenger financieel toezicht komen te vallen, zo blijkt uit een actieplan dat is opgesteld om witwaspraktijken tegen te gaan. Het actieplan, dat is opgesteld door de Kamerleden Henk Nijboer en Jeroen Recourt, omvat een negental punten om fraudebestrijding tegen te gaan, waarvan het financiële toezicht op Bitcoin er een is.

Het actieplan beschrijft dat het voorkomen dient te worden dat bitcoins worden ingezet voor het witwassen of oppotten van zwart geld. Hoe dit strengere toezicht er precies uit moet gaan zien maakt het document niet duidelijk.

3 komentarze

  1. De wereld is aan het veranderen. De overheid moet mee. Je kunt dit niet meer stoppen en dat moet je ook niet willen. De burgers laten zich niet meer foppen…..noem het de westerse lente als je wilt.

      1. Pieter Hilhorst. Vleesgeworden baantjesmachine, PvdA. Loek Hermans. Viezerik, zorggraaier, regent, VVD. Bert van der Roest. Dief, leugenaar, PvdA. Jaap Kuin. Dief, PvdA. Jan Franssen. Zelffeliciterende baantjesmolenmachinist, VVD. Adri Duivesteijn. Graaier, wachtgelder, PvdA. Toine Manders. Privacyhater, opportunist, VVD. Henk Kool. Nepotist, graaier, PvdA. etc achter de link:

        http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/02/kies_maar.html

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *