Mining ASICs Technologies failliet verklaard

De Maastrichtse (vermeende) ASIC-fabrikant Mining ASICs Technologies is failliet verklaard, aldus Wij Limburg. Dat betekent naar alle waarschijnlijkheid dat veel klanten hun bestelde mining hardware nooit zullen ontvangen, en ook hun aanbetaling niet zullen terugkrijgen.

Mining ASICs Technologies CEO Marc Coumans kondigde begin 2014 aan verschillend ASIC-miners te gaan ontwikkelen, met name (maar niet uitsluitend) bedoeld voor Scrypt-coins zoals Litecoin en Dogecoin. De verschillende machines zouden tussen de 2.999 en 14.999 euro moeten gaan kosten, waarvan klanten alvast 35% moesten aanbetalen om de ontwikkeling te bekostigen. De miners zouden uiterlijk vanaf september 2014 worden verscheept.

Met het aanbreken van oktober bleek echter dat hooguit aan een handvol van de bestellingen zou zijn voldaan – en zelfs daar bestaat veel onduidelijkheid over. De overgrote meerderheid van alle klanten van Mining ASICs Technologies had nog niets ontvangen, en ook klanten die hun geld terugvroegen kregen nul op rekest. Hoewel Coumans sporadisch beterschap beloofde via e-mail of internetfora, begonnen veel klanten de afgelopen maanden daarom te vrezen dat zij waren opgelicht. Met het officiële faillissement van Mining ASICs Technologies lijkt deze vrees inmiddels te zijn bevestigd.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt zal dit bericht worden bijgewerkt.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

4 komentarze

  1. Heel droog. Wie is nou dom om aanbetalingen te doen. Ook nog in Bitcoin. Lol. Hebben we dan niks geleerd van Butterfly Labs people?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *