‘Marc Andreessen (Andreessen-Horowitz) en NASDAQ willen New Yorkse Bitcoin-exchanges openen’

Zowel Marc Andreessen, bekend Bitcoin-evangelist en een van de mannen achter technologie-investeringsbedrijf Andreessen-Horowitz, als de technologiebeurs NASDAQ zijn van plan Bitcoin-exchanges te openen in New York, zo zouden bronnen aan de New York Post hebben verteld.

Voordat een begin kan worden gemaakt aan het openen van exchanges in New York, is het wachten nog wel op heldere wetgeving vanuit het departement voor financiële services (Department of Financial Services/DFS) van de staat. Dit departement, dat onder leiding staat van “supernintendo” Benjamin Lawsky, zou eigenlijk uiterlijk deze week met een uitspraak komen, maar dit is volgens het bericht van de New York Post uitgesteld tot de eerste helft van juli.

Indien de berichtgeving van de New York Post juist is – en dat is niet altijd het geval bij Rupert Murdochs krantje – belooft er een flinke concurrentiestrijd te kunnen gaan ontstaan om de oprichting van de eerste echte grote Amerikaanse Bitcoin-exchange. Behalve Andreessen en NASDAQ, beiden grote namen binnen de technologie-sector en bekend met Bitcoin, liet eerder ook Barry Silbert, CEO van investeringsbedrijf Second Market, weten een Bitcoin-exchange te willen openen in New York.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *