Evenement | European Digital Currency Groups and Associations Meetup

Voordat Bitcoin 2014 morgenavond echt van start gaat, vindt er  ´s middags een onofficiële European Digital Currency Groups and Associations Meetup plaats in Amsterdam. Hierbij is er de mogelijkheid om collega’s van andere cryptografische valuta’s,  bedrijfjes en organisaties te ontmoeten en informatie uit te wisselen met geïnteresseerden. Deze pre-Bitcoin 2014 lunch and meetup zal echter voornamelijk in het teken staan van cryptografische valuta’s en hun rol binnen de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.

Een gesprek hierover is van groot belang aangezien de Europese Bankenautoriteit binnenkort met de uitslag van een commissie naar buiten komt die onderzoek heeft gedaan naar cryptografische valuta’s. Ook zal deze zomer een tweede Europese Richtlijn omtrent betalingen worden uitgevaardigd, waarmee regelgeving omtrent online betalingen verder wordt gecodificeerd. Het is daarom de vraag of er vanuit de crypto-currency gemeenschap geen algemeen beleid opgesteld kan of moet worden om de positie van deze valuta’s op Europees niveau te verdedigen.

De meetup zal plaatsvinden in een restaurant in de nabijheid van Bitcoin 2014 en duurt van 13.00 tot 16.00. Je kan je hier aanmelden, waardoor je ook de exacte locatie krijgt doorgespeeld.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *