Evenement | Ethereum & Bitcoin Meetup: Snel & Veilig Betalen met Bitcoin

Meer dan 100 jaar geleden schreef de socialistische Berlage tijdens de bouw van zijn Beurs een brief aan zijn broer: “Ik besef me dat dit het meest kapitalistische gebouw van Amsterdam is, maar zodra de economie instort wordt deze beurs een volkspaleis. Een plek waar ontmoetingen, kennis delen en samenwerken centraal staan.” Aankomende dinsdag 3 februari is in diezelfde Beurs van Berlage weer de gebruikelijke Ethereum & Bitcoin Meetup.

Dit keer met twee erg boeiende betaalontwikkelingen, en een meer algemeen overzicht van de Bitcoin-wereld. Sebas zal spreken over de NoRiskWallet, welke zijn team bedacht tijdens de Amsterdam Bitcoin Hackathon. Corné zal spreken over zijn Amiko Pay, een decentraal netwerk voor veilige blockchain-betaaloplossing. Amin, ten slotte, zal spreken over Bitcoin 2.0 sidechain technologieën en vergelijkbare ontwikkelingen binnen de altcoin-wereld.

De deuren van de bijeenkomst openen rond zeven uur, en sluiten om half elf. Vooraf is er bovendien het Ethereum & Bitcoin Dinner in de Bitcoin Embassy Amsterdam. Inloop hiervoor start rond half vijf, terwijl de keuken rond zes uur opengaat, en rond zeven uur wandelt het gezelschap drie minuten naar Berlage.

Wil je er ook bij zijn? Laat ons dat dan even weten door een bericht te sturen naar amsterdam@bitcoinference.com. En nadat je een bericht hebt verstuurd kun je je ook hier inschrijven.

Dinner
Datum: dinsdag 3 februari
Tijd: Vanaf 17.30
Locatie: Bitcoin Embassy Amsterdam
Adres: Zeedijk 43 te Amsterdam

Meetup
Datum: dinsdag 3 februari
Tijd: Vanaf 19.00
Locatie: Berlage Meet & Workspace
Adres: Oudebrugsteeg 9 te Amsterdam

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *