Evenement | Dutch Ethereum & Bitcoin Meetup: Is Bitcoin Money edition

Het onlangs door Bitonic geïnitieerde bitcoin is geld-initiatief maakt veel tongen los: deze week zullen er alleen al in Amsterdam twee debatten over de kwestie worden georganiseerd.

De stelling dat bitcoin geld is lijkt op het eerste oog natuurlijk vanzelfsprekend de juiste weg, maar er blijkt veel weerstand tegen te zijn binnen de Nederlandse Bitcoin-gemeenschap. Dit omdat het mogelijkerwijs verstrekkende gevolgen kan hebben: als Bitcoin als geld zal worden gezien is het goed mogelijk dat ieder bedrijf dat ook maar enige vorm van diensten rond bitcoin aanbiedt aan zeer uitgebreide vormen van regelgeving voor bancaire instellingen zal moeten voldoen.

Dinsdagavond 30 september vindt het eerste “Is Bitcoin geld”-debat plaats, tijdens de Ethereum & Bitcoin Meetup in Berlage Meet & Workspace. Ethereum-, Bitcoin- en Dogecoin-begeesterden komen hier samen om te worden bijgepraat, en zelf bij te praten, over de laatste ontwikkelingen in Ethereum, Bitcoin en Dogecoin. Dit onder het genot van een drankje (op eigen kosten). Tijdens deze bijeenkomsten is er altijd veel aandacht voor Ethereum & Bitcoin investeerders, handelaren, advocaten, politici, belastingen, en natuurlijk ook Dogecoin. Dus nodig jouw vrienden, collega’s, familie en kennissen uit om mee te komen naar de ontmoetingsplaats voor de Nederlandse Ethereum & Bitcoin gemeenschap.

Deze dinsdagavond zullen er er een aantal sprekers over de bitcoin is geld kwestie zijn, en zal er bovendien een debat over het initiatief worden gevoerd. Ben jij van mening dat Bitcoin als geld moet worden aangemerkt? Of juist niet? Laat dan deze dinsdagavond in Berlage Meet & Workspace je mening horen.

En als je wat spreektijd wilt om je mening wat uitgebreider toe te lichten, geef dit dan even door…

De sprekers van de avond (zal nog worden aangevuld):
Peter Weijland: Is Bitcoin a Money?
Jelle Herold: Ethereum
Mathijs Koenraadt: Units: a Peer to Peer money supply protocol
Kjell Stelling: Make Space for a Bitcoin Exchange!

Klik hier voor meer informatie.

Locatie: Berlage Meet & Workspace
Adres: Oudeburgsteeg (drie minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal)
Datum: dinsdag 30 september
Tijd: 18.30/19.00 – 22.00

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *