Evenement | Dutch Ethereum & Bitcoin Meetup Amsterdam in de Berlage Meet & Workspace

Woensdagavond 25 juni wordt er weer een Ethereum & Bitcoin bijeenkomst georganiseerd in Berlage Meet & Workspace Amsterdam. Dit is onderdeel van de oude Amsterdamse aandelenbeurs, Beurs van Berlage.

Als iedere bezoeker Nederlands verstaat worden voordrachten gegeven in het Nederlands, zo niet in het Engels. Mocht jij, of de vrienden, collega’s die je mee neemt geen Nederlands verstaan, geef dit dan van te voren even door, door hier te klikken.

Meer dan 100 jaar geleden schreef Berlage een brief aan zijn broer tijdens de bouw van zijn Beurs. Berlage was een socialist en schreef: “Ik besef me dat dit het meest kapitalistische gebouw van Amsterdam is, maar zodra de economie instort wordt deze beurs een volkspaleis. Een plek waar ontmoetingen, kennis delen en samenwerken centraal staan”.

Georganiseerd door de Dutch Ethereum en Bitcoin Meetup, komen we samen met mensen die geinteresseerd zijn in Ethereum, slimme afspraken (delven van) Bitcoin en Bitcoin ATM’s, Dogecoin, Litecoin, Zerocoin, Mastercoin, Namecoin, Open Transactions, OpenCoin.org, Peercoin, Primecoin, Ripple, Nextcoin, BitCloud, Bitcoin buidels zoals Electrum en de Dark Wallet, communicatie systemen begeesterd door Bitcoin zoals Bitmessage, Bitmask en Bitcoinproof: een tijdzegeldienst voor je gegevens, verzekerd door het Bitcoin netwerk.

Inschrijving niet verplicht, maar wordt wel erg op prijs gesteld!
Stuur een bericht naar het hier beschikbare mailadres.

Wilt u een voordracht verzorgen? Klik dan hier.

Wil jij mee helpen met het filmen van de voordrachten, klik dan hier.

Wilt u ons sponsoren, klik dan hier.

Neem a.u.b. ook iemand mee die nog niet zo bekend is met Ethereum & Bitcoin, en waarvan je denkt dat hij/zij wel openstaat voor Ethereum & Bitcoin?

Locatie: Berlage meet & workspace, Beurs van Berlage
Adres: Oudebrugsteeg 9, Amsterdam (drie minuten lopen vanaf Station Amsterdam CS; stationskant van de Beurs)
Tijd: Zaal open om 18.00, voordrachten vanaf 19.00 tot 22.30
Datum: Woensdag 25 juni

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *