Evenement | Bitcoin Wednesday Nijmegen: Summer of Bitcoin

Op woensdag 2 juni zal om 20.00 al weer de vijfde Bitcoin Wednesday Nijmegen plaatsvinden in Café van Ouds. Dit in navolging van borrels in bijvoorbeeld Amsterdam, Duitsland en Amerika. Bitcoin Wednesday Nijmegen wordt georganiseerd door de Nijmeegse bitcoin bedrijven Modern Internet Payments en BTC Direct. Drankjes in Café van Ouds kunnen worden afgerekend met de Bitcoin.

Andrew Wolters van Modern Internet Payments zal een presentatie houden over de toekomst van cryptocurrencies. Ook zal er iemand aanwezig zijn van Stichting Bitcoin Nederland voor een korte presentatie over wat de stichting doet voor bitcoin, wat er nodig is om dit te verbeteren en tips vanuit de community op te pakken.

Dit alles wordt gevolgd door een gezellige borrel waarbij alles over bitcoin besproken kan worden. Dus of je nu wil bijpraten met andere Bitcoin enthousiastelingen, ideeën wil uitwisselen met mede ondernemers of gewoon eens van een aantal Bitcoin veteranen wilt horen wat Bitcoin nu precies is, alles kan tijdens deze Bitcoin Wednesday Nijmeegse.
Opgeven is niet nodig.

Locatie: Café van Ouds
Adres: Augustijnenstraat 33, Nijmegen (5 min. lopen vanaf NS Nijmegen)
Datum: Woensdag 2 april
Tijd: Vanaf 20.00 uur

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *