De Week van Bitcoin | Willem Middelkoop over patronen van bedrog, goud, Rusland en bitcoin

In deze editie van de Week van Bitcoin: een half uur lang los met Willem Middelkoop. Patronen van bedrog, QE, Zwitserland, Griekenland, goud, bitcoin, geldcreatie, en alles waar de kijker om vraagt. Co-hosts van de show zijn dit keer Jop Hartog en Hadjar Benmiloud, terwijl Paul Buitink het debat natuurlijk leidt.

6 komentarzy

 1. Beste mensen sorry maar is deze informatie niet al bekent bij heel veel mensen. We kunnen hier avonden mee vullen maar wat is de oplossing? Mensen als Alan Watt en vele andere hebben er al zoveel over geschreven. De Amero? Nieuwe munten etc. De Rothchilds enz het ontstaan vd FED etc. Er zijn er zoveel die al geschreven hebben wat Willem ook samenvat maar wat is nu de oplossing voor dit probleem? Stuart Wilde schreef ook over f.flags etc….En wat ne de reset? Dan zit je toch nog steeds in de Matrix met de Rothchilds? Het vliegtuig van Malaysia Airlines wat is verdwenen waar ook de Rothchild achter schijnt te zitten weten toch ook heel veel mensen. Het neergehaalde vliegtuig schuilt toch ook meer achter. Goed dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat we in een wereld met vol met boefjes leven die uit zijn op meer macht enz. Maar wat is de oplossing? Nogmaals avonden vullen met informatie over hoe het allemaal in elkaar steekt dat weten inmiddels wel heel veel mensen maaaar hoe kom je hier los van? Dat is mijn vraag. Nogmaals er zijn zoveel mensen die al hebben gezegd wat Willem ook probeert uit te leggen en het is fijn dat Willem het samenvat en er over schrijft maar hij is 1 vd velen. Mijn vraag is hoe kom je hier uit want ook na zo n reset zit je weer in het zelfde verhaal. Die reset wel of niet maakt niet uit maar hoe ontkom je aan het systeem vd boefjes?

 2. De euro was een egotrip en hebzucht komt voor de val. Er is nog steeds te veel hebzucht.

  Overigens is dit ook een goed boek.“Een @nder soort geld” uitgekomen. Geld en banken lijken een onveranderlijk bolwerk, maar in dit nieuwe STRO-boek leest u dat doorbraken op komst zijn. Doorbraken naar een soort geld en manier van bankieren, die de belangen van mens en milieu wel dienen. Zaden van Vrede is ook een leuk boekje over een samenleving waarin het boeddhisme wordt toegepast in het systeem.

  De denk groot strategie van het westen is achterhaalt

  In de schriften van het taoisme staat geschreven de val van het naakt insekt ook een hele goede.

  Als laatste wil ik zeggen de spelers achter de schermen zijn denk ik iets te groot om neer te halen. Zij zullen altijd een systeem blijven onderhouden waardoor het volk achter de feiten aan blijft lopen. Reset na reset.

  Ik hoor Willem zeggen IMF lees America ( was al bekent ) dus daar gaan we weer. Het Ego van de mens is te groot ook dat vd chinezen ons ego is het struikelblok en struikelen zullen wij tot dat we de hebzucht kunnen loslaten.

  Willem zet gewoon al je uitzendingen op internet en laat mensen er online voor betalen met ideal bitcoin:-) etc. Om er een theaterstuk van te maken is dat niet een beetje clownesk???

 3. Ook niet onbelangrijk :

  De VS en China
  De Verenigde Staten en China zijn eigenlijk elkaars gevangenen. China bezit voor ongeveer 1,8 biljoen dollar aan buitenlandse reserves. Een groot deel hiervan is geïnvesteerd in Amerikaanse staatsobligaties. China is wat betreft zijn beleggingen niet gebaat bij een zwakkere Amerikaanse dollar. Ook niet wat betreft zijn export, want een lagere dollar bemoeilijkt de export van Chinese handelsproducten naar de VS. Een crunch van de dollar zal waarschijnlijk de wereldeconomie in een recessie storten. Ook daar is China niet bij gebaat.
  Anderzijds zijn de VS afhankelijk van China. China financiert namelijk een belangrijk deel van de schulden van de VS, en het is toch altijd handig om je financiers een beetje te vriend te houden. Verder staan de belangen eigenlijk recht tegenover elkaar.

 4. Wat ik nog even kwijt wilde ik ben zelf ook een voorstander van bitcoin omdat het gedecentraliseerd is! De bedenker vd bitcoin heeft naar mijn inzien een intelligentere brein dan de firma list en bedrog die nu onze financiele wereld beheersen.

  Bitcoin moet inderdaad nog volwassen worden maar verwar het alsjeblieft niet met alle andere cripto munten. En inderdaad als echt de meerderheid begrijpt hoe het werkt zal bitcoin groeien tot een volwassen munt.En zal ons huidige systeem ten val komen in ieder geval zal er een gemeenschap ontstaan die elkaar zullen onderhouden naast het corrupte systeem. Ook goud en zilver worden beinvloed door de gevestigde orde.

  Zie ook money morning met Jim Rickards over paper gold.Lees het boek the death of money van Jim Rickards.

  If you want to remain the slaves of the bankers and pay for the costs of your own slavery, let them continue to create money and control the nation’s credit.

 5. Misschien kan Willem met een website komen waar zijn filmpjes tegen betaling te zien zijn en waar zijn boeken te koop zijn. Verder misschien ook verwijzen naar alle andere personen en boeken die over dit onderwerp zijn geschreven. Lijkt mij ook handig om de website behalve in het nederlands ook te vertalen in het engels & mandarijn. Ik denk dat een revolutie overigens al aan de gang is want momenteel is dit onderwerp het gesprek vd dag. Willem ga zo door:-) Maar eindig niet als Julian Assange:-)

 6. Nog 1 ding misschien kunnen jullie een krantje uit gaan geven? Net zoiets als de metro ? De COINCOURANT verkrijgbaar op ieder station!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *