Coincourant verlegt focus naar Nederlands taalgebied

Beste lezers,

Begin 2014 startten wij met veel enthousiasme Coincourant(.nl), een website waarop dagelijks nieuws, maar ook achtergrondverhalen, opiniestukken, columns en meer artikelen over Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn verschenen.

Zoals jullie vast zullen weten, is de concurrentie op het gebied van Bitcoin- en crypto-nieuws echter erg groot. Binnen Nederland, maar vooral ook buiten Nederland: de overgrote meerderheid van onze (beoogde) lezers is immers prima in staat om Engels te lezen.

Wij hebben bovendien gemerkt dat nieuws dat specifiek is afgepitst op het Nederlandse taalgebied bij ons veruit het meest wordt gelezen. Op basis daarvan hebben we besloten om te blijven doen waar de meeste vraag naar lijkt te zijn, om de rest te laten vallen: we schrijven voortaan niet alleen over Bitcoin en crypto in het Nederlands, maar ook met name over Bitcoin en crypto in Nederland. En België. Aruba, Curacao en Suriname zullen we ook niet negeren.

Voor dagelijks, algemeen en internationaal Bitcoin en crypto-nieuws verwijzen we jullie met alle liefde door naar websites als Bitcoin Magazine, Coindesk, Cointelegraph, Cryptocoinsnews, Cryptocrimson, Lets Talk Bitcoin, NewsBTC, TradeBlock, ZeroBlock en natuurlijk /r/bitcoin. (We zeiden toch dat er veel concurrentie was?)

Volg Coincourant ook vooral op Twitter, Facebook of – desnoods – Google+ als jullie niets van ons willen missen.

Het Coincourant team.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *