Coincourant stopt er (voorlopig) mee

Vaste lezers hadden het waarschijnlijk al gemerkt: het is de laatste tijd rustiger geworden op Coincourant.

De reden daarvoor is dat ik de website sinds augustus 2014 vrijwel alleen onderhoudt, terwijl ik in toenemende mate ben gaan schrijven voor andere (veelal bitcoin gerelateerde) media, zoals CoinDesk, CoinTelegraph, Bitcoin Magazine en BitPost.

Het bijhouden van Coincourant is daardoor voor  mij een beetje op een zijspoor beland. En hoewel ik op de huidige voet door zou kunnen gaan, haal ik daar zelf weinig voldoening uit; als ik iets doe wil ik het goed doen, en niet half. Ik heb daarom besloten dat ik Coincourant voorlopig even helemaal in de ijskast zet.

Wellicht zal Coincourant in de toekomst nog eens in haar huidige of in een andere vorm terugkeren, maar voorlopig zal hier naar alle waarschijnlijkheid geen nieuwe content meer worden geplaatst.

Lezers bedankt voor het lezen, adverteerders bedankt voor het adverteren, (gast)auteurs bedankt voor het schrijven, en donateurs ook vooral heel erg bedankt voor het doneren!

En wellicht tot ziens. Op Coincourant, of ergens anders.
Aaron van Wirdum (@AaronvanW).

4 komentarze

  1. Aaron bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik vind het jammer om te lezen, maar begrijp je keuze. Ik wens je veel succes bij het schrijven voor de andere nieuwssites en hoop nog vaak fraaie artikelen van je te mogen lezen. Je hebt echt een paar van de beste Nederlandse artikelen op je naam gezet waarvan o.a. deze mij nog altijd is bij gebleven (naar aanleiding van een artikel dat de politie wapens koopt met bitcoins.)

  2. Balen Aaron! Moet lastige beslissing zijn geweest. Dank voor al de mooie stukken die je hebt geschreven en veel succes met de nieuwe richting die je hebt ingeslagen.

  3. Ach wat jammer om te horen! Zonder twijfel kom ik je artikelen nog wel eens tegen 🙂 Jammer dat het geen Nederlands meer zal zijn!

    Devvie
    twitter.com/devnullius

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *