CleverCoin breidt uit naar Europa

De Nederlandse bitcoin-beurs CleverCoin heeft vandaag haar diensten uitgebreid naar de rest van de Europese Economische Ruimte (EER). Tevens heeft CleverCoin het verificatieproces voor nieuwe gebruikers vereenvoudigd, terwijl ook betalingen met creditcards nu door de beurs worden geaccepteerd.

Het in Eindhoven gevestigd CleverCoin opende twee maanden geleden haar deuren, ondanks de problemen die de beurs ondervond bij het verkrijgen van een bankrekening. Tot nu was het echter slechts voor Nederlanders mogelijk om op CleverCoin te handelen. Daar is vandaag verandering in gekomen, met een uitbreiding van de diensten van CleverCoin naar de gehele EER, bestaande uit alle EU-landen, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Daarnaast heeft CleverCoin de verificatieprocedure voor klanten sterk vereenvoudigd. Vanaf nu hoeft er door Nederlandse gebruikers geen bankdocument meer te worden gestuurd ter verificatie, terwijl CleverCoin klanten de mogelijkheid biedt hun adres te verifiëren door een “selfie” met met een toegestuurde brief te uploaden.

Tenslotte accepteert CleverCoin nu ook creditcardbetalingen via VISA en MasterCard. Eerder was het al mogelijk om gebruik te maken van iDEAL en SEPA.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *