Bobby Lee en Brock Pierce verkozen tot bestuursleden Bitcoin Foundation

BTC China CEO Bobby Lee en durf-investeerder Brock Pierce (oa. GoCoin) zijn de twee nieuw verkozen bestuursleden van de Bitcoin Foundation, zo meldt Coindesk. Het is de uitslag van de tweede ronde van verkiezingen onder Bitcoin-marktleiders. De Bitcoin Foundation had twee nieuwe bestuursleden nodig na het vertrek van voormalig MtGox CEO Mark Karpeles en BitInstant CEO Charlie Shrem.

Het is een opmerkelijke uitslag die op Reddit voor discussie zorgt. Brock Pierce is namelijk mede-investeerder in Sunlot Holdings, de investeerdersgroep die een doorstart wil maken met MtGox – onder voorwaarden die niet bij iedereen in goede aarde zijn gevallen. Daarbij is hij in het verleden eens aangeklaagd voor fraude (PDF). Bobby Lee ligt op zijn beurt onder vuur vanwege het vele negatieve nieuws over de Chinese bitcoinmarkt – nieuws dat door Lee veelal onterecht werd weggewuifd alsof er niets aan de hand zou zijn. Daarnaast zijn er altijd nog bitcoiners die een centrale vertegenwoordiger als de Bitcoin Foundation onnodig achten voor Bitcoin.

Bobby Lee en Brock Pierce nemen plaats naast executive director Jon Matonis, bitcoin-programmeur Gavin Andresen, Bitcoin Magazine’s directeur Elizabeth Ploshay, investeerder Micky Malka en voorzitter Peter Vessenes.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

1 komentarz

  1. ik met hem bekend uit de tijd dat ‘ie “de oude” virtual currencies verkocht – runescape goud, world of warcraft goud en dergelijks. brock is een aardige vent – een open boek eigenlijk. heel toegangkelijk maar hij is gewoon wat behoudzaam met zijn kringen. dit komt hem nu in de kleren zitten. hij had zelf naar buiten moeten komen over alles wat zijn personage aangaat, dan afwachten en dit door “investigative bloggers” laten spinnen. hij is zelf een kei van een gast, en indien hij ooit eens een meeting in a’dam bijwoont zou ik coincourant aanraden hem wat vragen stellen 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *