BitPay opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Bitcoin-paymentprocessor BitPay laat vandaag op haar blog weten dat het bedrijf een Europees hoofdkantoor opent in Amsterdam. BitPay zal twee vaste werknemers in de hoofdstad vestigen, die aangesloten Europese winkels ten dienst zullen staan.

Een van de Amsterdamse werknemers is de Canadeze maar in Nederland woonachtige Moe Levin, die eerder Bitcoin-conferenties in Amsterdam en Miami organiseerde, en al enige jaren actief met Bitcoin bezig is. Hij zal in dienst treden als Director of Business Development. De andere vaste Amsterdamse werknemer is Pieter Poorthuis, die eerder verantwoordelijk was voor de implementatie van mobiel betalen bij ING. Tevens zal de voormalig General Manager van MasterCard Nederland, Marcel Roelants, als adviseur bij BitPay in dienst treden.

Op dit moment heeft BitPay 7000 aangesloten Europese winkeliers, en het bedrijf heeft de ambitie dit aantal voor het einde van 2014 te te laten groeien naar 30.000. Om dit waar te maken lanceerde het bedrijf eerder deze week ook al een nieuwe huisstijl.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *