Arnhemse kapperszaak Amy’s Hairstyling accepteert bitcoin

De Arnhemse kapperszaak Amy’s Hairstyling accepteert sinds enkele dagen bitcoin. Daarmee is Amy’s Hairstyling de nieuwste deelnemer aan Arnhem Bitcoinstad, en ook meteen de eerste kapper in Arnhem waar met de cryptografische valuta kan worden betaald.

Mede-eigenaar van Amy’s Hairstyling Martijn van de Spreng was 28 november jongstleden nog aanwezig bij het evenement Arnhem Bitcoinmetropool. Hij wilde Arnhem Bitcoinstad graag steunen en heeft daarom in overleg met collega Amy Janssen besloten om de internetmunt als betaalmiddel aan te nemen. Leuk is bovendien dat Amy’s Hairstyling binnenkort korting zal gaan geven aan klanten die met bitcoin betalen.

Met die korting wordt het inmiddels steeds interessanter om bitcoin te gebruiken in Arnhem. Naast Amy’s Hairstyling geeft café Kleyn nu al twintig procent korting op gerechten die met bitcoin worden betaald, terwijl bitcoingebruikers bij Mo Lón tien procent korting krijgen op hun sandwiches. De organisatie van Arnhem Bitcoinstad zal binnenkort een overzicht van alle verschillende kortingsacties op hun website te publiceren.

Amy’s Hairstyling, te vinden in winkelcentrum Presikhaaf, is inmiddels de 42ste deelnemer aan Arnhem Bitcoinstad, en maakt gebruik van betaalprovider BitKassa.

De befaamde BitKassa-sticker.

Correctie: BitKassa-stickerS.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *