Arnhem Bitcoinstad behaalt vijftigste deelnemer

Arnhem Bitcoinstad heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: het is inmiddels mogelijk om bij maar liefst vijftig brick and mortar locaties met bitcoin te betalen in de Gelderse hoofdstad.

De vijftigste deelnemer aan Arnhem Bitcoinstad is tandarts C.A. Sriram. Sriram werkt in de praktijk met de naam Apeldoornseweg 59, die is gevestigd in een statig pand op datzelfde adres. Het plan om bitcoin te accepteren is ontstaan doordat de partner van Sriram zelf ook bitcoin heeft. “Zelf weet ik er niet heel veel van, maar het concept van een alternatief betaalmiddel spreekt mij zeer aan,” aldus de tandarts.

In mei 2014 opende Arnhem Bitcoinstad met vijftien horecagelegenheden. Sindsdien hebben nog 35 ondernemers zich aangesloten waaronder veel winkels, maar bijvoorbeeld ook een kapperszaak, een hotel en een supermarkt.

De tandarts…

…en het statige pand.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

2 komentarze

  1. Goeie ontwikkeling! Begint de goede kant op te gaan met de Bitcoin acceptatie. Misschien tijd om naar Arnhem te verhuizen. Kan je ook al huizen kopen met bitcoins daar? 🙂

  2. Het is altijd een goed moment om naar Arnhem te verhuizen Julian 🙂 er staan (nog) geen huizen te koop met bitcoins maar er zijn mensen die wel de huur ermee betalen!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *