Apple staat nieuwe Blockchain-wallet toe

Apple staat vandaag de nieuwe Bitcoin wallet-app van Blockchain toe in de iOS App Store, zo blijkt uit berichtgeving van Business Insider. Daarmee lijkt de computergigant haar negatieve houding ten opzichte van de cryptografische valuta voorgoed achter zich te hebben gelaten.

Afgelopen winter verwijderde Apple nog enkele prominente Bitcoin-apps, waaronder de wallet van Blockchain, hetgeen tot veel woede leidde binnen de Bitcoin-gemeenschap. In juni draaide het bedrijf echter bij, en gaf te kennen dat Bitcoin wallet-apps niet meer per definitie zouden worden geweigerd. Sindsdien waren er alweer enkele Bitcoin-wallets beschikbaar gekomen voor Apple-gebrukers, waaronder een onofficiële versie van Coinbase, maar de terugkeer van de Blockchain-app liet vooralsnog even op zich wachten.

Vorige week bracht Blockchain een geheel nieuwe wallet uit, in eerste instantie voor Android. Inmiddels blijkt dat de wallet service dus meteen van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om ook weer terug te keren op Apple telefoons.

Bekijk hier de video die Blockchain maakte over de nieuwe wallet:

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *