Anycoin Direct krijgt investering van half miljoen en breidt uit naar Canada

De Nederlandse bitcoin- en altcoin-wisseldienst Anycoin Direct heeft deze week een investering van een half miljoen euro ontvangen. Daarbij zal het bedrijf haar diensten per direct ook in Canada gaan aanbieden.

Anycoin Direct was sinds april 2013 op de Nederlandse markt onder de naam Bitplaats actief, en liet klanten zodoende gemakkelijk bitcoins en altcoins kopen en verkopen via iDEAL en SEPA. Vanaf 2014 veranderde het bedrijf de naam naar  Anycoin Direct, en breidde het uit naar de rest van Europa. De jongste investering zal gebruikt worden om ook buiten Europa actief te worden, te beginnen in Canada. Daarvoor is Anycoin Direct een samenwerking aangegaan met de Canadese betalingsverwerker SALT Technology.

Lennert Vlemmings, mede-oprichter Anycoin Direct, laat weten optimistisch te zijn over de nieuwe samenwerking met SALT en de uitbreiding naar Canada. “We hebben nog een lange weg te gaan om bitcoin voor iedereen op de hele wereld beschikbaar te maken,” aldus Vlemmings. “Mensen hebben een gemakkelijke en snelle manier nodig om bitcoins te kopen waarbij ze kunnen betalen met lokale vertrouwde betalingsmethoden.”

De investeerder in Anycoin Direct wenst vooralsnog anoniem te blijven.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: NIEUWS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *